SHOWBIZ

Motra e Dua Lipës arritje pas arritjeje.

Motra e Dua Lipës, Rina, është një emër tepër i spikatur së fundmi në botën e modelingut. Portreti i saj po pëlqehet gjithmonë e më shumë dhe Rina është kthyer në një ndër personazhet më të kërkuar si imazh për kompani të ndryshme.

Së fundmi, portreti i Rinës është vendosur si imazh promovues për kompaninë e famshme të pijeve “Coca-Cola”

Këtë e ka treguar vetë ajo nëpërmjet një postimi në Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top