SHOWBIZ

“MTW Europe 2020 zgjedh prapë Loredanën si artistën më të mirë zvicerane”

Ceremonia e ndarjes së çmimeve “MTV Europe 2020” u mbajt gjatë ditës së djeshme, dhe Loredana nuk doli duarthatë, 

Reperja u shpall sërish si “Artisti më i mirë zviceran”.

Vitin e kaluar ajo ishte nominuar për herë të parë në eventin e madh të ndarjes së çmimeve në po të njëjtën kategori ku superoi artistët e tjerë si Ilira, Faber, Stefanie Heinzmann dhe Monet 192, duke marrë trofeun në shtëpi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top