SHOWBIZ

Muzika e Rita Orës ndalohet në Radio Exe nga drejtori i saj.

Për shkak të thyerjes se rregullave muzika e Rita Ora nuk do të luhet më në Radio Exe, ka deklaruar prezantuesi Ben Clark.

Këngëtarja u detyrua të paguante një gjobë prej 10,000 £ për ngjarjen “e pafalshme” pasi ftoi disa nga miqtë e saj të showbizit në festën e saj të 30-vjetorit.

Pasi mori kritika nga shumë adhurues të zemëruar, Rita u detyrua të bënte një falje publike për festën e saj që ishte”nxitje të momentit”.

Por duket sikur prezantuesi i emisionit Radio Exe Mëngjesi Ben nuk është i gatshëm ta le me aq, dhe përkundrazi, njoftoi se dëgjuesit nuk do ta dëgjojnë më atë duke luajtur ndonjë nga muzikat e saj gjatë transmetimit..

Prezantuesi i radios tha: “Nuk mund të flas për asnjë prezantues tjetër të Radio Exe, por që tani, për të ardhmen e parashikueshme, nuk do të luaj asnjë nga këngët e saj”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top