SHOWBIZ

NË MBËSHTETJE TË UÇK-SË,GENC PRELVUKAJ E SHTYEN KËNGËN E PLANIFIKUAR PËR DJE.

Teksa të gjithë fansat po prisnin këngën e re të Genc Prelvukaj, ai dje mori një vendim. Kënga e re me titull “Mungon” që ishte paraparë të publikohej gjatë ditës së djeshme, nuk po publikohet.

Ky vendim vjen si rrjedhojë e situatës politike të vendit dhe ngjarjeve që rrodhën.

Për këngëtarin ishte më e rëndësishme që të gjithë të pozicionohemi në mbështetje të UÇK-së, ndërkaq kërkon mirëkuptimin e të gjithëve që po prisnin këngën e re, data e publikimit e së cilës u shty për disa ditë.

Kjo është edhe hera e dytë që këngëtari shtyu këngën e cila duhej të publikohej më 1 nëntor.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top