SHOWBIZ

“Nënë jam përmalluar”,projekti i ri i Hyrjeta & Albina Burrnikut.

Këngëtarët e njohura që njihen për zërin e tyre të mrekullueshëm Hyrjeta & Albina Burrniku disa ditë më parë kanë bashkuar forcat dhe kanë publikuar projektin e tyre më të ri që titullohet “Nënë jam përmalluar”,një këngë si kjo do të jetë shumë e suksesshme gjatë këtij viti.

Kënga e tyre është publikuar nga kanali zyrtar i Bareshës dhe mund ta gjeni më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top