SHOWBIZ

Një bashkëpunim si i Taulantit me Burakun!

Baresha Music bëri bashkë artist të shumtë duke sjellur super
bashkëpunime njëri ndër bashkëpunimet që pritet të ketë shumë sukses e
të shndërrohet në HIT është bashkëpunimi i dy artistave
Taulant & Burak – Potpuri 2022

Dje u lansua projekti i radhës Baresha 2022 e që u prit
shumë mirë nga fansat dhe bashkëpuntorët e shumtë qysh në orët e para të publikimit.

Kliko Linkun e mëposhtëm për të dëgjuar këtë super potpuri të kënduar nga dy super
artista…

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top