SHOWBIZ

“Një mesazh”,Gramoz Gervalla sjellë projektin e ri.

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm dhe butësi në interpretim,shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.Gramoz Gervalla quhet këngëtari i cili ka kohë qe ka shkëlqyer në industrinë muzikore.

Rreth dy javë më parë ai ka publikuar projektin e tij më të ri që titullohet “Një mesazh”,e kënduar në mënyren më të mirë të mundshme siç vetëm ai di ta bëj.

Për videon është përkujdesur ProMedia,studio DeRecord.

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë,shpresojmë të ju pëlqej,dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top