SHOWBIZ

Një person i panjohur i bëri Rina Balajt dhuratë.

Një ndjekëse besnike e Rinës i ka bërë dje këngëtares një ndër surprizat më të bukura. Ajo i ka dërguar Rinës një kuti me karamele dhe një letër të gjatë të shkruar me dorë, detaj të cilin këngëtarja e ka vlerësuar jashtëzakonisht shumë.

Fansja e ka mbështetur për tre vite rresht, ndaj Rina është emocionuar shumë nga kjo letër. Sigurisht, dhuratat që ajo merr janë të shumta por padyshim, kjo ishte më e veçanta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top