SHOWBIZ

Nora Istrefi flet për ndarjen nga Roberti dhe si janë munduar që Rene të mos e ndjejë efektin ndarjes së tyre.

Këngëtarja e njohur Nora Istrefi së fundmi ka qenë e ftuar në emisionin “Qejfi më i madh se Stambolli”.

Mes shumë të rejave në jetën profesionale,ajo ka diskutuar edhe për jetën e saj private.

E pyetur nga prezantuesja se sa ka ndikuar ndarja e saj më Robertin te vajza e tyre, Nora tha se janë munduar në maksimum që Renee të mos e ndjejë efektin e ndarjes.

“Po mundohemi me menaxhu shumë mirë, edhe kemi hjekë të dy goxha shumë, jemi përkushtuar dytë shumë që ajo mos me e ndje atë çështje, atë problem, atë fakt. Por bash bilës kam marrë komplimente prej shoqeve dhe njerëzve që sa mirë e kemi menaxhuar”, ka thënë Nora.

Këngëtarja dhe ish-bashkëshorti i saj, Roberti, e konfirmuan ndarjen vitin e kaluar, gjersa ceremoninë e martesës e kishin bërë në vitin 2014.

Nora tregoi se përveç muzikës, po e zgjeron aktivitetin edhe në biznes, dhe kjo është arsyeja pse kohëve të fundit e viziton Stambollin më shpesh. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top