SHOWBIZ

“O sa male dete”,nga Mahmut Ferati.

Mahmut Ferati, me të drejtë mund të cilësohet këngëtari i karrierës, sepse një jetë të tërë ia ka kushtuar muzikës, duke qenë edhe profesor i saj.Disa ditë më parë ikona e muzikës shqipe ka publikuar projektin e tij të fundit “O sa male dete”,ashtu si të gjitha projektet e tij edhe ky projekt ka rezultuar mjaft i suksesshëm dhe shumë i pëlqyer.

Kënga është përgatitur gjatë xhirimeve të vitit 2021,muzika nga Mahmut Ferati,teksti është punuar nga Fatmir Muja,orkestrimi nga Nexhat Mujovi (Virusi) dhe është publikuar nga kanali zyrtar i Baresha music.

Këngën e plotë mund ta gjeni më poshtë shpresojë të ju pëlqej,dëgjim të këndshëm.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top