SHOWBIZ

Përkeqësohet sëmundja e Brad Pitt

Brad Pitt nuk njeh më fytyrat e njerëzve, madje as të afërmve dhe miqve më të afërt.

Ai vuan nga një sëmundje e rëndë, çrregullim neurologjik që nga viti 2013, por me kalimin e viteve sëmundja është përkeqësuar.

Siç rrëfen ylli për “GQ” bëhet fjalë për prosopagnosia, edhe pse asnjë mjek nuk e ka diagnostikuar ndonjëherë.

“Askush nuk më beson! Dua të takoj një person tjetër që vuan nga kjo”, tha aktori.

Pitt pretendon se ka qenë i sëmurë që nga viti 2013, kjo është arsyeja pse ai e ka kaluar shumicën e kohës brenda për vite me radhë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top