SHOWBIZ

Postimi i Dafinës, diss ndaj Tayna-s?

Njerëzit janë të bindur se postimi i fundit i Dafina Zeqirit ishte kundërpërgjigje e një InstagramStory të Tayna-s. Kjo e fundit publikoi videon e një fanseje të saj, teksa shkruante.

“Ty nuk t’i dinë as këngët, mua freestyle-t m’i dinë përmendësh. Nuk jemi të njëjta”.

Pas saj, erdhi ky postim i Dafinës, që tanimë rezulton i fshirë.

Në të shfaqet një përkufizim i freestyle-it, si i pashkruar dhe forma më e vrazhdë e hip-hop-it.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top