SHOWBIZ

“Pritem oj Nanë pritem” nga Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi arrin mbi 1.000.000 klikime.

Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi kan arritur mbi 1.000.000 shikime në këngën e tyre të titulluar Pritem oj Nanë pritem.

Kënga ju kushtohet Gurbetqarve zëri i Kumrije Mustafa dhe i Besim Krasniqi bëjnë një kombinim përfekt për këtë temë.

Klipi është realizuar nga Time Pictures, Kurse Teksti është punuar nga Sami Aliu.

Këngën e plot e gjeni me posht.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top