SHOWBIZ

“Pritem oj nanë pritem” nga Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi një sukses i jashtëzakonshëm.

Kumrije Mustafa dhe bashkëshorti i sajë Besim Krasniqi pas suksesit të këngës “Ndali nuse ata lot” në bashkpunim me Elhame Mustafa.

Kan arritur që edhe kësaj here të publikojnë një tjetër këngë të mrekullueshme të titulluar “Pritem oj nanë pritem”.

Kjo këngë ju dedikohet Gurbetqarëve, edhe kënga është e zhanrit Popullore.

“Pritem oj nanë pritem” ka arritur që në më pak se 24or të grumbulloj mbi 37.000 klikime.

Këngë e plot mundë ta ndiqni më poshtë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top