SHOWBIZ

Publikohet momenti kur Atdheu hodhi karrigen drejtë Shqipes.

Gjatë puntatës së ditës së djeshme në Për’Puthen është trajtuar përplasja mes Shqipes dhe Atdheut.
Fjala eskortë e përdorur nga Shqipja është keqkuptuar nga ai, i cili ka përplasur karrigen në tokë dhe ka ofenduar atë, siç shihet dhe nga pamjet e publikuara nga prapaskena.

“Atdheu apo unë nuk mund të përfaqësohemi nga një moment negative i joni, do nuk do ka një farë limiti, por ato i kemi sqaruar”, tha Shqipja.

“Edhe sikur ta kishte pasur me të vëretetë një karrige t’i drejtohet një femre është e pajustifikueshme”, tha Tea.

“Unë nuk e drejtova drejt Shqipes karrigen”, tha Atdheu.

“Me nerva pa nerva kundër një femre nuk përdoret ajo gjë dhe Atdheu e di”, tha Ana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top