SHOWBIZ

Reagon Afrim Muçiqi pas paralajmërimit të ATK-së

ATK-ja paralajmëroi se do të ketë kontrolle të rrepta për këngëtarët, por edhe kameramanët. Drejtori i ATK-s, Ilir Murtezai, mes tjerash tha në “#Gjesi” se gastronomia e Kosovës, përfshirë këtu edhe estradën nuk paguajnë me rregull tatimin dhe obligimet e tyre që kanë ndaj shtetit.

Për këtë temë, sot ka folur këngëtari Afrim Muçiqi. Ai tha se estrada shpesh është ofenduar dhe i mungon përkrahja, e se ATK-ja nuk ka nevojë me bë kontrolle të rrepta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top