SHOWBIZ

Rina Balaj,“Kam shtuar peshë dhe kam celutit”

Këngëtarja Rina Balaj ka zgjedhur të japë një mesazh mjaft të rëndësishëm përsa i përket editimit të fotove dhe imazhit. Ajo është shprehur se ka shtuar peshë dhe se ka celutit dhe strija të reja. Pavarësisht kësaj, Rina po mësohet që të mos i editojë me fotot e saj dhe të mos ketë frikë nga këto pasiguri.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top