SHOWBIZ

Robert Berisha i vendos “kusht” Luana Vjollcës për të qenë pjesë e emisionit të saj

Robert Berisha ka një kusht shumë të rëndësishëm për Luana Vjollcën nëse ajo do ta ketë të ftuar në programin e saj të përjavshëm “Zemër Luana”.

Në emisionin e tij “Robi plaket kur do vet” teksa lexonte pyetjet e ardhura në Instagramin e tij, Roberti ka treguar edhe arsyen pse nuk ka qenë këto puntata dhe a do të jetë në vazhdim i ftuar tek Luana.

Roberi do të jetë tek emisioni i moderatores, por vetëm me një kusht: Nëse ajo gjithashtu jep intervistë në një television në Kosovë.

“Keni pyetur pse nuk po shkoj te emisioni i ri i Luana Vjollcës. Ajo është një moderatore shumë e mirë një artiste shumë e mirë edhe emisionet i ka shumë të mira. Nuk mundem të shkoj kur unë tri herë kam qenë te ajo, ajo nuk del nëpër emisione. Nuk shkoj edhe kam bërë pauzë edhe nuk shkoj se të mirat duhet të kthehen”, tri herë kam qenë e katërta nuk u mbajt”, tha Roberti mes tjerash.

“Pa ardhur Luana në Kosovë kudo jo te unë, le të shkojë nëpër emisione tjera, veç në Kosovë duhet me ardhë, atëherë shkoj edhe unë”, përfundoi ai.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top