SHOWBIZ

Rrëfen Melinda Ademi në fillimet e karrierës “më kanë kërcënuar dhe bullizuar”.

Melinda Ademi ka dhënë së fundmi intervistën e parë pas shumë kohësh për emisionin “NIN” me Alaudin Hamitin, ku rrëfeu mjaft të pathëna nga jeta profesionale dhe ajo personale.

Ndër të tjera, ajo tregoi se si u ndje priudhën e moslejimit të koncerteve si pasojë e pandemisë.

“Aspak nuk jam ndje mirë (për bllokimin e koncerteve), por kam pasur një shpresë brenda. Gajret dhe pak sabër, disi rregullohet situata dhe kemi gjetë shyqyr rrugë për të vazhduar tutje duke mbajtë koncerte që më kanë mbushë me shumë energji’ – u shpreh Melinda.

Po ashtu ajo i habiti të gjithë me deklaratën e saj se gjatë karrierës dhe sidomos në fillimet e saj, është përballur me bullizëm dhe me kërcënime.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top