SHOWBIZ

Samanta Karavella ju përgjigjet dyshimeve të fansave rreth shtatëzënisë.

Së fundmi këngëtarja ka njoftuar se në fundjavë do të zbulojë një surprizë për fansat e saj. Ajo i ka lënë ata të lirë të aludojnë se për çfarë bëhet fjalë dhe njëri prej tyre ka ngritur dyshimet se ajo mund të jetë shtatzënë.

“Je shtatzënë?”, e ka pyetur dikush këngëtaren.

“Akoma jo”, është përgjigjur ajo, duke treguar se nuk ka për momentin angazhime me rëndësi në jetën personale.

Duke qenë se nuk bëhet fjalë për këtë gjë, të tjerë dyshojnë se këngëtarja do të sjellë një hit të ri, të cilin po e presim prej kohësh.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top