SHOWBIZ

Sara deklarohet si beqare,Atdheu i kundërpërgjigjet.

Sara i habiti të gjithë teksa u deklarua si beqare. Ajo bëri disa postime në Instagram, të cilat hapur tregonin se lidhja e saj me Atdheun ka marrë fund. Fillimisht ajo publikoi në Instagram një shprehje ku shkruhet “Mos i beso askujt” dhe e ka pasuar me figurën e një gjarpri. Më vonë Sara postoi një shprehje në të cilën shkruhej:

“Jam 106% beqare”.

Gjithashtu Sara vendosi të mos e ndjekë më Atdheun në Instagram, duke i vënë vulën ndarjes prej tij. Nga ana tjetër Atdheu nuk kishte bërë asnjë deklaratë, por përgjigja tij ndaj ish-partneres nuk vonoi.

Ai ka publikuar në Instagram një foto të tij të shkëputur nga “Për’puthen” dhe përkrah saj ka shkruar: “Thjesht buzëqesh”.

Më pas Atdheu ka publikuar një foto me nënën e tij.

“E vetmja që nuk të lë në baltë kurrë. Mami”, shkruan ai

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top