SHOWBIZ

Së shpejti ‘Dashnia e Vllaut’ nga Taulant & Andi Bajraliu…

Pas angazhimeve të shumta që patën në këtë fundvit e që mund të themi në përgjithësi që
viti që lamë pas ishte një vitë shumë i suksesshëm për të dy,si për Taulantin ashtu
edhe për Andin i cili është një artist i ri dhe shumë i talentuar në Estradën tonë muzikore.

Pas bashkëpunimit të suksseshëm ‘Potpuri 2022’ Vëllezërit Bajraliu – Taulanti dhe Andi
kanë bashkuar forcat sërish për projektin e ri muzikor.

Eh ku ka më mirë se të fillosh vitin me projekt të ri muzikor në bashkëpunim me vëllaun!

Kënga do të ketë tematik ‘Dashnin e Vllaut’- temë e cila ka kohë që s’është dëgjuar në projekte muzikore,
e që pritet të lansohet më 20 Janar 2022 në ora 17:00.
E ne ju urojmë shumë suksese.

S’na mbetet gjë tjetër veq se ta presim këtë ‘Kryeveper’ ashtu siç e quajti dhe vet,Andi!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top