SHOWBIZ

Shqiprim Latifi – Pimi | Një artist i ri i talentuar

Artistët e rinj dhe shumë të talentuar qdo ditë e më shumë po i shtohen
skenës sonë muzikore.

Njëri ndër talentët më të rinj i cili u kyç së fundmi në tregun muzikor është
Shqiprim Latifi – Pimi, një djalosh i ri në moshë i cili premton shumë skenës muzikore.

Projekti i parë muzikor që e solli në treg Shqiprimin është një këngë Cover – ‘M’ke rrejt’
e kënduar në mënyrë mahnitëse nga zëri i tij…

I urojmë shumë suksese e i prift e mbara!

Kliko linkun për ta dëgjuar të plotë këtë super këngë!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top