SHOWBIZ

Shumë shpejt mund të kemi një perlë nga Enca dhe Bebe Rexha!

Dy vajzat e famshme shqiptare, Enca dhe Bebe Rexha, u futën në live së bashku.

Teksa bisedonin me njëra-tjetrën, Enca shqip e Bebe anglisht, këngëtaret ndanë një super lajm! Ato mund të vijnë me një bashkëpunim.

Bebe Rexha shtoi se në rast se bashkëpunimi i tyre do të realizohej, ajo do të dëshironte që në projektin muzikor të kishte muzikë tradicionale shqipe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top