SHOWBIZ

Stresi me këng te re eksplicite

Ashtu sikurse vargjet e tekstit, edhe titulli i këngës vjen me një fjalor të papërshtatshëm dhe titullohet “Kush r*kin je ti”.

Klipi i këngës është realizuar i gjithi me telefon nga Elvis Dako, ndërsa për muzikën është kujdesur Taulant Krasniqi Studio Muzikore DualVox

Teksti i këngës është shkruar nga vet Stresti dhe përmban fjalor eksplicit, dhe nuk preferohet për moshat e reja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top