elgit doda

Elgit Doda ka një kërkesë te kryeministri për konkurentet e përputhen.

Shumë personazhe të “Për’puthen” e kanë përdorur famën e tyre për t’u përfshirë në tregun muzikor. Pavarësisht nëse kanë apo jo talent për këndim, shumë prej tyre kanë publikuar të paktën një këngë deri më tani.  Të fundit që kanë nxjerrë këngë dhe që nuk e prisnim aspak të ndërmerrnin këtë hap, janë Luljeta dhe […]

LEXO ME SHUME