SHOWBIZ

‘Tash është vone’ e ripërpunuar nga Mahmut Ferati!

Këngëtari i njohur dhe i shumë kërkuar Mahmut Ferati së fundmi ka publikuar
një projekt të vjetër muzikor por të ripërpunuar…

‘Tash është vone’ kësaj here u realizua me videoklip në mënyrë profesionale ashtu
siç i bënë gjithmonë këngëtari!
Projekti u prit shumë mirë qysh në orët e para të publikimit.

I urojme akoma më shumë suksese edhe ne projektet e tjera të radhës!Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top