SHOWBIZ

Tayna tërheqë vëmendjen e Nicki Minaj.

Tayna ka tërhequr edhe vëmendjen e reperes me famë botërore, Nicki Minaj. Një faqe në Instagram ka shpërndarë videon e Taynës duke kënduar këngën e Nicki-t dhe kjo e fundit jo vetëm që i ka bërë like, por edhe ka komentuar emoji me sytë me zemra.

Sigurisht, kjo nuk i ka shpëtuar Taynës e cila është gëzuar pamasë nga komenti. Madje, e ka shpërndarë në llogarinë e saj në Instagram.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top