SHOWBIZ

Vijojnë ndëshkimet për Rita Orën, këngëtarja përjashtohet nga emisioni pas thyerjes së rregullave të Covid-19.

Rita Ora ka qenë në qendër të vëmendjes mediatike këto periudhë për shkak se theu dy herë rregullat e pandemisë. Ajo udhëtoi drejt Egjiptit pa kryer tampon dhe organizoi një festë me 30 miq për ditëlindjen e saj, duke mos ruajtur në këtë mënyrë as distancën fizike. Për këtë arsye ajo mori një lumë kritikash nga fansat dhe një gjobë prej 10 mijë paund.

Ajo fitoi edhe“çmimin” për “sjelljen më të keqe të vitit” së bashku me disa personazhe të tjerë të njohur. Tabloidi britanik “Daily Mail” ka zgjedhur bashkë me ekspertin e sjelljeve, William Hanson, VIP-at që janë sjellë më keq këtë vit dhe që sigurisht kanë rënë në sy të publikut për këtë shkak.

Për shkak të thyerjes së rregullave, që në këtë kohë të vështirë duhet të ndiqen me patjetër, këngëtarja është përjashtuar edhe nga programi “The Masked Dancer”, në të cilin ishte pjesë e jurisë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top