SHOWBIZ

Xhafer Ahmetaj lanson një këngë të dhimbshme.

Xhafer Ahmetaj së fundi ka lansuar “Martesa e djalit te Heroit (Halim Ahmetaj)”.

Ku siqë e thotë dhe vetë titulli në këtë këngë bëhet fjalë për, Martesën e djalit të Halim Ahmetaj.

Këngë e plotë e gjeni më poshtë:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Çka po flitet

To Top